آموزش آشپزی مرکز آموزش های هاردستون

سالاد یا پیش غذایی اصالتاً لبنانی که در آن موادی چون بلغور، جعفری، نعنا، گندم، گوجه فرنگی و آبلیمو وجود دارد و معمولاً روی برگ کاهو سرو می شوند و بعضی وقتها در کنار حمص سرو می گردند.

طرز تهیه

مـواد لازم (برای۴ نفر):

 بلغور گندم پخته/ ۲ لیوان/ ۳۲۰ کیلوکالری
جعفری و نعناع (خردشده) ۱ لیوان/ ۲۵ کیلوکالری
 گوجه فرنگی ۲ لیوان/ ۵۰ کیلوکالری
 پیازچه نیم لیوان/ ۱۵ کیلوکالری
 لیموترش ۲ عدد/ ۱۰ کیلوکالری
 نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم / ۰ کیلوکالری
 روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری/ ۲۷۰ کیلوکالری
  

 طـرز تـهـیـه:

ابتدا بلغورها را بعد از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در آبلیمو بخیسانید. بعد جعفری، نعناع، پیازچه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ادویه ها و روغن زیتون را بیفزایید.
قبل از مصرف، تبوله آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال گذاشته و آنگاه آن را سرو کنید. فقط به خاطر داشته باشید که این پیش غذا هنگام خوردن در برگ های تازه کاهو پیچیده و سپس میل می شود.